Home News Articles Forum Member Profile Agent About Us Contact Us
 » Recent Photo Posts

Go Back   N1wanRed FORUMS > ARWANA Forum > Tips & Trik
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Tips & Trik Tips-tips dan trik segala sesuatu tentang Aro

Reply
 
Thread Tools
Old 08-12-2008, 03:45 PM   #31
arif_kbv (7)
 
arif_kbv's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: jakarta
Posts: 7
Default Re: mau piara SR atau RTG ?

aduuuh jadi pengen juga neh nyobain piara SR.... dah pernah seh piara irian 2 ekr, brazil 1 ekr & pino 1 ekr, tapi yang masih bertahan cuma pinonya aja, coz yang laen dah beristirahat dengan tenang........... ngomong2 N1WAN proshop alamatny dimana ya? thanks.......
arif_kbv is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 04:03 PM   #32
arofanatics (13016)
NAC 041
 
arofanatics's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: city of angel's
Posts: 10,478
Default Re: mau piara SR atau RTG ?

Quote:
Originally Posted by arif_kbv View Post
aduuuh jadi pengen juga neh nyobain piara SR.... dah pernah seh piara irian 2 ekr, brazil 1 ekr & pino 1 ekr, tapi yang masih bertahan cuma pinonya aja, coz yang laen dah beristirahat dengan tenang........... ngomong2 N1WAN proshop alamatny dimana ya? thanks.......

N1wanRed
Jl. Pemandangan III No 5C, Pademangan
Gunung Sahari Jakarta, Indonesia
Tel +62 21 6415561 Fax +62 21 6415664 Mobile +62 8121070008
Web : http://www.n1wanred.com Email : sales@n1wanred.com

klik: http://n1wanred.com/index.php?page=aboutus
__________________
May Aro Force be with U ....Pizz
arofanatics is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2008, 07:13 PM   #33
vash (118)
NAC MEMBER
 
vash's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Jakarta
Posts: 118
Default Re: mau piara SR atau RTG ?

Kalo gw jujur lebih suka Super Red Bro. Super Red itu seperti Rajanya ikan arowana bro kalo punya sr puas banget rasanya uda ngga kepingin beli yang lainnya
vash is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2008, 09:24 PM   #34
Abang_09 (760)
NAC MEMBER
 
Abang_09's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: JAKARTA
Posts: 405
Default Re: mau piara SR atau RTG ?

sr donk...
hahahahaha
Abang_09 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2008, 09:05 PM   #35
erwin aja (6614)
NAC MEMBER
 
erwin aja's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Pondokan tercinta
Posts: 6,415
Default Re: mau piara SR atau RTG ?

dua2nya is the best...........
erwin aja is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
N1wanRed.com
Red2Black Style By: Chefhost.com